Impact Performance Gym – Personal Training

Aanbod

Het lesrooster vindt u onderaan de thuispagina

  • CrossFit

Een combinatie van weightlifting, gymnastics & metabolic conditioning. Dit alles wordt vormgegeven in een WOD (Workout Of the Day). alle informatie over CrossFit vind je hier

  • Combat S&C

De naam spreekt voor zich. kracht- en conditietraining (Strength & Conditioning; S&C) voor vechtsporters. Deze uren zijn bedoeld voor elke geïnteresseerde die de bewegingen die terugkomen in zijn vechtsport wilt optimaliseren. M.a.w. het verbeteren van het atletisch vermogen specifiek gericht op vechtsport.

Off season ligt de focus op behoudt en verbetering van kracht en atletisch vermogen  in het algemeen. Naar een  eventuele wedstrijd toe wordt er gewerkt met een programma dat jouw lichaam naar peak performance brengt tijdens fight night. Vechtsportleden van Impact Performance Centre krijgen ook begeleiding in voeding als ook in specifieke weightcutmethodes zoals waterloading, glycogeen depletie en het lichamelijk herstel tussen de weging en het gevecht.

Geschikt voor MMA, Kickboksen, Boksen, Judo, BJJ, Karate, Taekwondo etc.

Wil je het verschil maken in jouw trainingen of gezondheid door personal training dan ben je hier aan het goede adres. Door 1 op 1 begeleiding heb je de trainer volledig voor jezelf. In de gym onderscheid Roeg zich door onderbouwde professionele trainingen. Hij is afrondend student HBO voeding en diëtetiek, daarnaast CrossFit lvl 1 coach en werkt op een dagelijkse basis met professionele atleten.

Ook 1 op 2 coaching is mogelijk. Hiermee werk je kostenbesparend en is de begeleiding praktisch hetzelfde. 

Voor een actuele prijslijst klik je hier

Tijdens de vrije trainingsuren (open ijzer) ben je op reservering van harte welkom om zelfstandig te komen trainen. Voor een progressief op maat gemaakt trainingsschema wordt gezorgd. Hierin wordt rekening gehouden met jouw niveau en eventuele blessures.

Een slecht voedingspatroon compenseer je niet met goede training. Daarbij vereist hard trainen gezonde voeding voor herstel en onderhoud. Zodoende is bij elke abonnementsvorm het voedingsadvies inclusief. Binnen IPG hechten wij waarde aan goed onderbouwd voedingsadvies. Immers, slecht voedingsadvies is er al voldoende! Roeg is gecertificeerd voor Precision Nutrition level 1. Daarnaast is hij afrondend student HBO Voeding & Diëtetiek. De kennis die hij overdraagt in de begeleiding is gebaseerd op de wetenschap en kan ten allen tijde onderbouwd worden. Er worden geen sprookjes verkocht, net zo min als onzin supplementen. Alleen op deze manier wordt er gestreeft naar een duurzaam resultaat!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar top