Impact Performance Gym – Personal Training

CrossTraining

Wat is Crosstraining?

CROSStraining IS ELKE LES ANDERS. HET VARIEERT IN  FUNCTIONELE BEWEGINGEN MET EEN HOGE INTENSITEIT.

ALS CROSSFITTER BEN JE ALLROUND FIT. NIET SPECIFIEK OP 1 ONDERDEEL ZOALS EEN ZWEMMER OF EEN GEWICHTHEFFER.

OM DIT TE BEREIKEN KOMEN DRIE ELEMENTEN TERUG, NAMELIJK: GEWICHTHEFFEN, GYMNASTIEK EN METABOLISCHE CONDITIONERING.

ALS JE MET DE MUIS HIERONDER OVER DE PLAATJES GAAT KRIJG JE MEER INFORMATIE OVER WAT DIT INHOUDT.

Gewichtheffen

Alle bewegingen waarbij je extra gewicht moet gebruiken

Gewichtheffen

Alledaagse bewegingen zoals knie- of heupbuigingen of iets boven het hoofd tillen komen hier in terug. Deze worden verzwaard uitgevoerd in de vorm van een Squat. Deadlift, Snatch, Clean & Jerk etc.

Gymnastiek

Alle oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt

Gymnastiek

Hierbij komen alle bewegingen aan bod waarbij je je eigen lichaamsgewicht nodig hebt. Denk hierbij aan push & pull ups, handstanden en box jumps.

Metabolische Conditionering

Werken aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Metabolische Conditionering

Hardlopen, fietsen op een airbike of knallen op een ski erg. Dat zijn elementen die vaak terugkomen. Over het algemeen zijn het herhalende korte intensieve inspanningen

Is cROSStraining wel voor mij?

 

Zonder enige vorm van twijfel: ja! De oefeningen voor jou verschillen niet met die van een topatleet. Alleen het niveau verschilt

In de basis is Crosstraining een zogenaamd Core Strength and conditioning programma voor een topfit lichaam.
 
Een Crosstraining atleet is getraind in cardiovasculair vermogen, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kracht, explosiviteit, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid
 
Niet iedereen kan op dezelfde manier belast worden. Daarom wordt alles aangepast naar het juiste niveau voor jou. De trainer zal er altijd bij zijn om jouw hierin te begeleiden. Zodoende kan iedereen meedoen. Of je nu 8 bent of 88. Iedereen die start dient een beginnersprogramma te volgens alvorens ze mogen starten met het reguliere programma.
Crossfit training Nederweert

Het programma

Een trainingsuur bestaat altijd uit een warming up, techniektraining, WOD & cooling down.

 

Bij Crosstraining staat de wod (workout of the day) centraal. Deze verschilt iedere dag in lengte, oefeningen, techniek en intensiteit. Echter zal er altijd een volledig uur getraind worden. Met enige regelmaat zal een specifieke wod terugkomen waardoor jouw progressie meetbaar wordt. 
 
De programmering is zo opgesteld dat je elke dag kunt komen trainen. 

FAQ - de meest gestelde vragen

CrossTraining is een allround fitheids concept. Je wordt geen specialist in een specifiek onderdeel omdat we er juist naar streven verschillende trainingsvormen terug terug te laten komen. De trainingen zijn evidence based en geschikt voor elk niveau.

Er zijn drie abonnementen beschikbaar. 1x per week sporten is 40 euro. 2x per week is 55 euro en onbeperkt sporten kost 70 euro. Meld je je met z’n tweeën tegelijk aan dan geld er een korting van 10%. Inschrijfkosten zijn onzin, dus daar doen we niet aan.

De lessen worden altijd geschaald. Dit zorgt ervoor dat iedere deelnemer op zijn niveau de les (en met name de WOD) kan voltooien en met een voldaan gevoel naar huis kan.

Resultaat is een relatief begrip. Echter, van 1x in de week trainen word je fysiek al sterker en zul je een andere mindset krijgen! De trainer gaat graag met jou in gesprek over wat haalbaar is!

Het abonnement is vanaf dag 1 per maand opzegbaar. Er geldt een maand uitschrijftermijn 

Het beginnersprogramma bestaat uit drie trainingsdagen. Elke traniningsdag bestaat uit drie blokken: warming up, techniek en een workout. Tijdens deze dagen worden basisbewegingen uitgelegd en geoefend zodat je klaar bent om de reguliere lessen mee te draaien. Aanmelden kan via het formulier hieronder. Meer info hierover vind je hier

De lessen worden verzorgd door CrossFit lvl 1 trainer Roeg Kuijpers. In het dagelijks leven werkt hij als kracht- en conditietrainer met zowel beginners als professionele atleten en is hij afgestudeerd als diëtist.

Het voedingsadvies is voor alle leden van de gym inclusief. De begeleiding hierin is evidence based en gebaseerd op een langdurig resultaat. Verwacht geen diëten, shakes of andere ‘quick fixes’.

Absoluut! Meld je hiervoor aan via onderstaand formulier.

1: Laat je ego thuis!

2: Focus je op jezelf. Je traint niet voor een ander. ‘Cheaten’ heb je alleen jezelf mee.

3: Durf te vragen. 

4: Sta open voor anderen. Help ze waar nodig. Dit kan door te motiveren of je simpelweg voor te stellen.

5: De techniek staat altijd op nr. 1

6: Geef prioriteit aan voeding en rust.

meld je nu aan!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar top